Invitatie

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm la o nouă întâlnire de studiu şi rugăciune în perioada 24 – 29 iulie 2018. Prezentatorii din acest an vor fi Imad Awde și Nader Mansour din Australia, alături de Olimpiu Trif Stanciu și Vlad Ardeiaș.

Spre deosebire de anii precedenți, această întâlnire va avea loc în localitatea Hațeg, județul Hunedoara. Cazarea se va face la Pensiunea „Casa Răzvan” (cu acces de pe drumul european 79) care oferă camere cu trei paturi, costul fiind de 35 lei/noapte/persoană. În fiecare cameră trebuie să fie cazate minim 3 persoane. Pentru copiii care nu ocupă pat nu se percepe taxă pentru cazare. Persoanele care vor fi cazate în alte locuri vor plăti 5 lei pe zi pentru sala de conferință. Pensiunea nu oferă servicii de restaurant. În zonă însă există atât firme de catering cât și restaurante și super-market.

Este important să rețineți faptul că locurile sunt limitate , motiv pentru care este imperios necesar s ă vi-l rezervați pe al dumneavoastră până în data de 31 mai prin depunerea sumei integrale în contul RO66BTRL01301201M16722XX de la Banca Transilvania pe numele Trif Stanciu Olimpiu. Vă rugăm să specificați la rubrica „detalii depunere” că suma reprezintă contravaloarea participării la întâlnirea de la Hațeg și să-l anunțați telefonic pe domnul Trif la numărul 0752211191.

Cazarea se va face mar ţi, 24 iulie, începând cu ora 14, iar plecarea va fi duminică 29 iulie la ora 12. Pensiunea oferă apă caldă non-stop, sală de conferință, acces gratuit la internet, bucătărie comună, foișor, leagăne și un generos spațiu de joacă securizat pentru copii. Puncte de interes turistic: Lacul de acumulare „Gura Apelor” , Rezervația de Zimbri, Parcul Național Retezat, Parcul Dendrologic Simeria, Sarmizegetusa Ulpia Traiana etc.

Cel mai important este însă faptul că aceasta este o întâlnire de studiu al Bibliei, rugăciune și părtășie Creștină în vederea pregătirii personale pentru revenirea iminentă a Domnului Isus și a evenimentelor premergătoare acesteia. Spiritul, așteptările și participarea efectivă pe toată perioada întâlnirii a fiecăruia dintre dumneavoastră vor scrie istoria acestor 5 zile și vor înclina balanța fie în favoarea revărsării abundente a spiritului sfânt, fie în favoarea unei simple întâlniri sociale și turistice. Rugăciunile noastre sunt ca fiecare participant să aibă curajul de a se lăsa în totalitate călăuzit de Cel care este Calea, Adevărul și Viața.

Vă așteptăm cu inimile deschise!

Prietenii de la „Divina Vindecare”